Tampereen yliopistoSähköinen tenttipalvelu

Language / kieli:

Kirjaudu sisään

Ongelmia tentissä?
Täytä Ilmoitus tentin keskeytymisestä tai estymisestä

Tentit löytyvät tutkinto-ohjelmittain aiempien tiedekuntien alta.
Poikkeusolojen jatkumisen vuoksi myös tenttitilojen kiinniolo jatkuu ainakin 30.6.2020 saakka. Poikkeusjärjestelyjä varaudutaan jatkamaan lukukauden loppuun asti, jos tilanne sitä vaatii. Seuraathan yliopiston tiedotusta.

Tenttiminen yliopiston kampuksilla ei ole mahdollista toistaiseksi. Opintosuoritusten arviointi toteutetaan muilla tavoilla, ja opettajat informoivat kunkin opintojakson osalta erikseen. Anna opettajille riittävästi aikaa tiedottaa vaihtoehtoisista suoritusmenetelmistä.
Lue tarkemmin: https://intra.tuni.fi/content/news/13138
Sähköinen tenttiminen
Tenttis-järjestelmässä tenttien suorittaminen on mahdollista Tampereella päätalon luokassa A203d ja Arvon luokassa E109 sekä Porin ja Seinäjoen yliopistokeskuksissa. Myös keskustakampuksen eritystenttitila A026 on käytettävissä sopimuksen mukaan. Sähköisiä tenttejä varten varattavat vapaat ajat löytyvät tenttipalvelun varauskalenterista. Kiinteistöissä on kuitenkin oltava sisällä ennen niiden sulkeutumisaikaa.

Lukuvuoden 2019-2020 aikana sähköiset tentit siirtyvät vaiheittain Tuni Exam-tenttipalveluun: https://sites.tuni.fi/exam/
Kiinteistöjen aukioloajat
Tenttiluokkaan pääsee sisälle kulkukortilla
Tentin voi varata korkeintaan 30 vrk ennen tentin suorittamista.
Sähköisen tenttipalvelun käyttöön suositellaan Mozilla Firefox -selainta.

Lisätietoja: